Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκρίτας: Ήταν που ήταν δύσκολος ο Γενάρης…

Ακρίτας: Ήταν που ήταν δύσκολος ο Γενάρης…

Στον Ακρίτα ήξεραν απ’ την αρχή πως ο Γενάρης θα ήταν ένας πολύ απαιτητικός μήνας. Πώς θα μπορούσε, εξάλλου, να χαρακτηριστεί ένας μήνας που περιλάμβανε αναμετρήσεις απέναντι σε Ομόνοια, Πάφος FC (κύπελλο), ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλων και Ανόρθωση… Ωστόσο, εκείνο που δεν μπορούσαν να υπολογίσουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι θα τραυματιζόταν ο ηγέτης στην άμυνα, Ζάμπελιν, αλλά και ότι θα αποχωρούσε ο βασικός δεξιός μπακ, Καμπλάν.

Ο Λευκορώσος στόπερ υπέστη κάταγμα στο χέρι, έχασε τον αγώνα στο ΓΣΠ με τους γαλαζοκίτρινους και αναμένεται ότι θα μείνει εκτός για ακόμη δυο βδομάδες. Αρνητική εξέλιξη για το πλάνο του Μάριου Νικολάου θεωρείται και η φυγή του Ελβετού δεξιού μπακ, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ζυρίχης. Ο πρώτος είναι τέταρτος στη λίστα με τα αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα, ενώ ο δεύτερος ακολουθεί στην πέμπτη θέση.

Πάντως, οι πιο πάνω εξελίξεις δεν φαίνεται να επηρεάζουν το μετεγγραφικό πλάνο, καθότι η ομάδα της Χλώρακας είναι σε επαφές με εξτρέμ και επιθετικό. Άλλωστε, στο τελευταίο ως δεξί μπακ έπαιξε ο Ζήνωνος, ενώ ο Μίλερ αγωνίστηκε αντί του Ζάμπελιν. Αποφασίστηκε δηλαδή οι λύσεις να έρθουν εκ των έσω.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ