aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣΑκράποβιτς: «Πληρώσαμε το κόστος της απειρίας».

Ακράποβιτς: «Πληρώσαμε το κόστος της απειρίας».

Στην απειρία των ποδοσφαιριστών του απέδωσε την ήττα του Ακρίτα από τον Ολυμπιακό ο Μπρούνο Ακράποβιτς, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι:

Οι αρχικές τοποθετήσεις του: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο αντίπαλος ήρθε να παίξει κλειστά και να αντεπιτεθεί. Δεν ήταν εύκολο να εξασκήσουμε την πίεση που κάναμε προηγουμένως, ο αντίπαλος είχε δύο παιχνίδια ξεκούρασης. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε το δεύτερο με νέους παίχτες. Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση, χρησιμοποιήσαμε νέους παίχτες που ήταν ποιοτικοί στο ένας προς ένα. Πλησιάσαμε την ισοπαλία, πήραμε τα ρίσκα μας δυστυχώς όμως χάσαμε. Οι παίχτες μου έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, πληρώσαμε το κόστος της απειρίας».

Για τον Μαρσέλο Τόρες και για τις μεταγραφές: «Σ’ αυτή τη νεανική ομάδα αξιολογούμε αυτά που χρειαζόμαστε. Ο Τόρες έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, προσπαθούμε να βρούμε αυτό που χρειάζεται η ομάδα».

Για την προσπάθεια της παραμονής: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο αγώνας μας και είναι μαραθώνιος. Είμαι αισιόδοξος όμως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ