aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑκρίτας Χλ.: Ποια κατεχόμενα; «Παφίτης» ο Κακογιάννης (ντεμαράζ ανακοινώσεων)

Ακρίτας Χλ.: Ποια κατεχόμενα; «Παφίτης» ο Κακογιάννης (ντεμαράζ ανακοινώσεων)

Νταμαράζ ανακοινώσεων από τη διοίκηση του Ακρίτα Χλώρακας η οποία είναι θέμα χρόνου να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν!

Μετά τη συμφωνία με τον Μάριο Νεοφύτου για τη θέση του προπονητή και την παραμονή του αρχηγού Άνθιμου Γεωργίου, ανακοίνωσε την απόκτηση του Λοΐζου Κακογιάννη (κίνηση που επιβεβαιώνει πως ο Κύπριος στόπερ δεν θα αγωνιστεί στα κατεχόμενα) και του Γιώργου Νεοφύτου.

Επίσης ανακοινώθηκε η επιστροφή του Νίκου Σάββα έπειτα από τρία χρόνια και η ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τότη Λουκαΐδη για τρίτη σερί σεζόν.

Η ανακοίνωση για τον Κακογιάννη: «Νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο αμυντικός Λοΐζος Κακογιάννης (δεξιά στη φωτό κάτω). Ο έμπειρος αμυντικός με την γνωστή παρουσία του στα κυπριακά γήπεδα έρχεται να θωρακίσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Λοΐζο στην οικογένεια του Ακρίτα Χλώρακας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Νεοφύτου: «Νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο 22 χρόνων ακραίος επιθετικός Γιώργος Νεοφύτου (αριστερά στη φωτό κάτω). Ο νεαρός που στην περσινή σεζόν έχει πετύχει 7 τέρματα στην Β’ κατηγορία, έρχεται στην ομάδα μας με σκοπό να πετύχει ακόμη περισσότερα. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Ακρίτα Χλώρακας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

giorgos neofutouloizos kakogiannis

Η ανακοίνωση για τον Σάββα: «Νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι από σήμερα ο αμυντικός Νίκος Σάββα (αριστερά στη φωτό κάτω). Μετά από τρία χρόνια ο Νίκος έρχεται ξανά στην ομάδα μας να ενισχύσει την αμυντική μας γραμμή. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Ακρίτας Χλώρακας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Η ανακοίνωση για τον Λουκαΐδη: «Παίκτης της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι ο ακραίος επιθετικός Τότης Λουκαΐδης (δεξιά στη φωτό κάτω). Ο Τότης είχε βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού με τα 11 τέρματα που πέτυχε ήταν και ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Τότη ακόμη περισσότερα τέρματα και επιτυχίες με την φανέλα του Ακρίτα Χλώρακας».

giorgos savvatotis loukaides

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ