aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑκρίτας Χλ.: Η απρόσμενη επιτυχία, η ξεκάθαρη εντολή κι η νέα σελίδα

Ακρίτας Χλ.: Η απρόσμενη επιτυχία, η ξεκάθαρη εντολή κι η νέα σελίδα

Πραγματοποιήθηκε ψες η γενική συνέλευση του Ακρίτα Χλώρακας, με απρόσμενη επιτυχία και σε φιλικό κλίμα στο νέο οίκημα της παφιακής ομάδας μας. Ο πρόεδρος μας Σωφρόνης Σωφρονίου, έλαβε ξεκάθαρη εντολή να ηγηθεί της δημιουργίας νέου Δ.Σ. για την νέα προσπάθεια που θα κάνει ο Ακρίτας στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας.

Έγινε ένας πολύ εποικοδομητικός διάλογος από τους παρευρισκομένους και ακούστηκαν οι απόψεις και οι ανησυχίες όλων. Το ότι η ομάδα υποβιβάστηκε από την Β’ κατηγορία, ήταν μια κακή παρένθεση η οποία έχει ήδη κλείσει.

«Αναγνωρίζοντας τα λάθη που έγιναν και αναλαμβάνοντας το μερίδιο που μας αναλογεί, καλούμαστε να γυρίσουμε σελίδα και να οδηγήσουμε τον Ακρίτα Χλώρακας εκεί που παραδοσιακά ανήκει. Ο κ. Σωφρονίου έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του με άτομα τα οποία θα τον πλαισιώσουν σε αυτή την νέα προσπάθεια. Επόμενο βήμα είναι ο καθορισμός της συνεδρίας όπου τα άτομα θα καταρτιστούν σε σώμα και θα ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ