aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΣτις 14 Ιουλίου η κλήρωση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας

Στις 14 Ιουλίου η κλήρωση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 12:30 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2017 – 2018.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε η δράση του Πρωταθλήματος θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 16 – 17 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 21 – 22 Απριλίου 2018.

Σημαντική αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του νέου Πρωταθλήματος, αφού όπως είναι γνωστό θα ανέβει μόνο μια ομάδα στη μεγάλη Κατηγορία.

Στην κάτω ζώνη τα δεδομένα δεν θα διαφοροποιηθούν και με το τέλος της διαδρομής των 26 αγωνιστικών θα διαβαθμιστούν οι τρεις τελευταίες ομάδες της κατάταξης και τις θέσεις τους θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες της κατάταξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Στο νέο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος 14 ομάδες και οι τρεις είναι αυτές που διαβαθμίστηκαν από το φετινό Πρωτάθλημα Cyta. Δηλαδή η Αναγέννηση Δερύνειας, η ΑΕΖ Ζακακίου και η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Από το περσινό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας συνεχίζουν Οθέλλος Αθηαίνου, Αγία Νάπα, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ΘΟΪ Λακατάμιας, ΑΣΙΛ Λύσης, ΠΑΕΕΚ, Ομόνοια Αραδίππου και Εθνικός Άσσιας.

Από το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας ανέβηκαν ΠΟ Ξυλοτύμπου, Διγενής Ορόκλινης και Χαλκάνορας.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η Ξυλοτύμπου για πρώτη φορά θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ