aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑ«Σφαγή από τη διαιτησία, το ξέραμε ότι θα γίνει. Λυπηθείτε μας...»

«Σφαγή από τη διαιτησία, το ξέραμε ότι θα γίνει. Λυπηθείτε μας…»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Ανδρέα Κωνσταντίνου στον αγώνα με την Αγία Νάπα (0-1), στον οποίο ο Οθέλλος δέχθηκε τρεις κόκκινες εκφράζει η ομάδα της Αθηαίνου. Σε ανακοίνωσή της τονίζει την παρουσία του αρχιδιαιτητή Λαγιέκ στο γήπεδο και ότι αποχώρησε στο 70’ της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση του Οθέλλου

«ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΑΙΝΟΥ

Δυστυχώς σήμερα κάποιοι συνέχισαν ανενόχλητοι το έργο τους με σκοπό να βάλουν ταφόπλακα σε μία ομάδα με 87 χρόνια ιστορίας.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας είχαμε πάρει επιστολή από την ΚΟΠ ότι στον αγώνα μας με την Αγία Νάπα θα ερχόταν ο αρχιδιαιτητής κ. Λαγιεκ μαζί με συνοδό του για να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Του παρείχαμε την κάθε διευκόλυνση σε εξαιρετική θέση για να κάνει τη δουλειά του. Με την παρουσία του καθώς και το τηλεοπτικό συνεργείο που απέστειλε η ΚΟΠ ελπίζαμε ότι κάποιοι εντός αγωνιστικού χώρου θα το λάμβαναν υπόψη και θα έκαναν την δουλειά τους αμερόληπτα, όπως θα έπρεπε να την κάνουν και χωρίς την παρουσία τους φυσικά.

Μέχρι το 70ο λεπτό περίπου η ομάδα μας έπαιζε στα ίσα τον αντίπαλο, δημιουργώντας και χάνοντας τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Ξαφνικά γύρω στο 70+ ο κύριος Λαγιέκ αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο.

1η απορία. Μήπως ο κύριος Λαγιέκ γνώριζε τι επρόκειτο να ακολουθήσει και δεν ήθελε να το δει;

2η απορία. Μήπως ο κύριος Λαγιέκ πήρε οδηγίες ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει για να γίνει η δουλειά οπως έπρεπε να γίνει;

3η, 4η, 5η απορία κ.ο.κ καλύτερα να μην τις αναφέρουμε.

Απλά μια μικρή περιγραφή. Μέσα σε 10 λεπτά 2η κίτρινη στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Ευθυμίου και σε λίγο απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα μας Γιώργο Λοΐζου. Δυστυχώς δικαιούμαστε ακόμα μια αλλαγή. Λέμε δυστυχώς γιατί με την είσοδο του στο παιχνίδι ο αναπληρωματικός μας τερματοφύλακας Adam Kovac αμέσως δέχθηκε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση. Αν διερωτάστε πιο ήταν το κερασάκι στην τούρτα θα το μάθετε αμέσως αν και είμαστε σίγουροι ότι όσοι γνωρίζετε το αποτέλεσμα θα καταλάβατε ήδη. Πέναλτι στο 97′ και κόκκινη στον τερματοφύλακα μας.

Απλά παρακαλούσαμε να χαθεί το πέναλτι για να δούμε επανάληψη και 2ο και 3ο…

Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει βαριά τιμωρία. Όμως όλοι γνωρίζαμε και τι θα ακολουθούσε μετά το 75′. Δεν μιλάμε εκ του ασφαλούς και δεν γίναμε μετά Χριστόν προφήτες. Τα λέγαμε στον παρατηρητή αγώνα πριν γίνουν. Ας κληθεί να τα αναφέρει.

Κύριοι, είδαμε και ακούσαμε πολλά κατά την διάρκεια της εβδομάδας για εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας πλήρωσε βαρύ τίμημα για κάποιες γελοίες αποφάσεις κάποιων “φωστήρων” στο χώρο του ποδοσφαίρου. Χωρίς υπαιτιότητα, χωρίς να φταίμε σε τίποτα σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ, γιατί κερδίσαμε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, μας αποκοπήκαν όλες οι χορηγίες που θα παίρναμε από την ΚΟΠ, ενώ μας ανάγκασαν να πληρώνουμε διαιτησίες κλπ προκαλώντας ζημιά στο σωματείο μας πέραν των €50,000. Όμως η ιστορία μας, μας επέβαλλε να παλέψουμε μέχρι το τέλος ακόμη και ζητιανεύοντας για να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Φαίνεται πως κάποιους τους ενοχλεί αυτό.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος με το Δ.Σ. έχουν ως πρώτο θέμα συζήτησης την πιθανή αποχώρηση μας από το πρωτάθλημα. Αφού η παρουσία μας τους ενοχλεί ίσως να είναι καλύτερα να τους κάνουμε το χατίρι και να φύγουμε από μόνοι μας. Να αδειάσουμε τη γωνιά σε αυτούς που ενοχλούνται και ας βρουν άλλους να ασελγούν πάνω τους.

Κύριοι της Ομοσπονδίας, κύριοι της Διαιτησίας, κύριοι του ποδοσφαίρου, λυπηθείτε επιτέλους τους κόπους και μόχθους κάποιων ανθρώπων, των ποδοσφαιριστών και των προπονητών.

Τέλος όσοι από το φίλαθλο κοινό διερωτώνται ποιος ήταν ο πρωταγωνιστής σε όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στην Αθηαίνου, λόγω του ότι δεν τολμούμε να αναφέρουμε το όνομα του, σας λέμε απλά ότι ήταν ο τελευταίος διαιτητής θύμα βομβιστικής επίθεσης, χάρη του οποίου ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε διεφθαρμένους διαιτητές που πρέπει να αποβληθούν από το χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ για χάρη του διακόπηκαν και όλα τα πρωταθλήματα.

ΚΥΡΙΟΙ. Σας εκλιπαρούμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Το βίντεο το έχετε. Στείλτε αυτούς που πρέπει στα σπίτια τους όσο είναι νωρίς.

Εκ του Δ.Σ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ