aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΠόζα Πράνιτς με Nissi Beach: «Θα παρακαλάνε να έρθουν στην Αγία Νάπα»

Πόζα Πράνιτς με Nissi Beach: «Θα παρακαλάνε να έρθουν στην Αγία Νάπα»

Τον νέο και μάλλον τελευταίο προορισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε και στους διαδικτυακούς του φίλους ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο έμπειρος Κροάτης με την σπουδαία καριέρα εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να πει «ναι» στον Δημήτρη Μασιά και να παίξει στη δεύτερη κατηγορία για λογαριασμό της Αγίας Νάπας, τονίζει πως στο μέλλον αρκετοί παίκτες θα θέλουν να μετακομίσουν στη νέα του ομάδα και φυσικά δήλωσε τη χαρά του για την γεωγραφική θέση της Αγίας Νάπας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πράνιτς

«Νέος σταθμός: Αγία Νάπα.

Είμαι χαρούμενος και περήφανος που πηγαίνω σε έναν σύλλογο με όραμα και δυνατή διοίκηση. Όταν είδα το πλάνο και ένιωσα το πάθος του διοικητικού συμβουλίου, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση και να μπω σε μια νέα πρόκληση, μάλλον την τελευταία μου ως ποδοσφαιριστής.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον σύλλογο να ανέβει Κατηγορία και να επιστρέψει στην Α Κατηγορία, να καθοδηγήσω νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και να τους προστατεύσω, όταν θα το χρειαστούν.

Η Αγία Νάπα έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, μια πολύ καλά οργανωμένη ακαδημία και είναι γεωγραφικά σε έναν όμορφο τόπο με εξαιρετικό κλίμα. Βλέπω λαμπρό μέλλον στον σύλλογο και αρκετοί παίκτες θα θέλουν να παίξουν στα επόμενα χρόνια.

Επίσης, ξεκινάω μαθήματα προπονητικής στην Hrvatski nogometni savez Football Academy και ανυπομονώ να μεταφέρω την εμπειρία μου σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, στον δρόμο τους επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Θα τα πούμε σύντομα Αγία Νάπα!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ