aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΚατάγγειλαν τον Χριστοφόρου, «δεν ήταν πέναλτι» λέει ο Σκαπούλης

Κατάγγειλαν τον Χριστοφόρου, «δεν ήταν πέναλτι» λέει ο Σκαπούλης

Μετά τα όσα έγιναν στο Αγία Νάπα-Αλκή η διοίκηση της «Αθάνατης» αποφάσισε να καταγγείλει το διαιτητή Μάριο Χριστοφόρου, αφού η λανθασμένη απόφασή του να καταλογίσει πέναλτι έδωσε την ευκαιρία στους πορτοκαλί να κερδίσουν.

Όλοι ήταν αρκετά εκνευρισμένοι και θυμωμένοι με όλα όσα είδαν να γίνονται στο γήπεδο την περασμένη Παρασκευή. «Πρέπει να σταματήσει τούτο το αστείο, σκοτωνόμαστε για το τίποτε. Μας πήραν πολλά χρόνια πίσω», έλεγαν μετά το παιχνίδι, όντας φανερά απογοητευμένοι από την μεταχείριση της οποίας τυγχάνουν από τη διαιτησία οι κυανέρυθροι φέτος στη Β’ Κατηγορία.

Σχολιάζοντας τη φάση αυτό ο Χριστάκης Σκαπούλης (αναλυτής επίμαχων φάσεων και πρώην παρατηρητής) στο ΡΙΚ και στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα», είπε: Δεν είχε επαφή με τον παίκτη ο τερματοφύλακας. Παίζει την μπάλα κι αυτή κοντράρει και πάει έξω, δεν ήταν πέναλτι σύμφωνα με τον κανονισμό. Εάν ο διαιτητής είναι σε καλή θέση, η φάση αυτή είναι πολύ εύκολη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ