aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΕκνευρίστηκε ο Κώστας Ηλία: «Τους έδωσε ο ήλιος κατακούτελα»

Εκνευρίστηκε ο Κώστας Ηλία: «Τους έδωσε ο ήλιος κατακούτελα»

Ο τέως πρόεδρος της Αγίας Νάπας, γνωστός ατζέντης και εκ των υπευθύνων για τις Ακαδημίες της ομάδας, Κώστας Ηλίας, τοποθετείτε με καυστικό τρόπο για το γεγονός ότι κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι ενοχλήθηκαν από συνεργασία που συμφωνήθηκε με το Φρέναρος FC. Αυτό όμως που ενόχλησε περισσότερο, είναι πως κάποιες άλλες Ακαδημίες έκαναν εμπάργκο στην Αγία Νάπα για να μην συμμετέχει σε τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνουν άλλοι.

Αναλυτικά:

«Μπήκε το καλοκαίρι και κάποιους τους έδωσε ο ήλιος κατακούτελα! Πάλι θα τοποθετηθώ αναγκαστικά!

Οι Ακαδημίες Αγίας Νάπας επαναδραστηριοποίηθηκαν πριν από τέσσερα χρόνια! Δύσκολη αρχή με 25 παιδιά, αλλά με 6 προπονητές! Μετά από 4 χρόνια ζωής από τη σεζόν 2019-20 θα δραστηριοποιούνται στα 15 γήπεδα του δήμου γύρω στις 20 ομάδες, 4 γυμναστές 15 προπονητές, εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν και οι μεγάλοι σύλλογοι!

Φυσικά και δεν φεύγουμε από τις γραμμές μας, όπου ο στόχος είναι να βγουν έτοιμοι ποδοσφαιριστές και αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Μεγάλο κονδύλι και βοήθεια φυσικά από το Δημαρχείο Αγίας Νάπας, όπως και από το συμβούλιο του ΑΟΑΝ! Συνεχίζουμε δυναμικά την επόμενη χρόνια με είσοδο στο παγκύπριο πρωτάθλημα με 4 ομάδες (με την βοήθεια του Φρενάρους) και φαίνεται αυτό πείραξε τους γνωστούς-αγνώστους της περιοχής που κάποιοι είναι προπονητές μέχρι να παίξουν τα αγόρια τους μπάλα, άλλοι διευθυντές που όποτε δεν έχουν γήπεδα παίρνουν τηλέφωνο να τους δώσουμε γήπεδα και εμείς με χαρά τα παραχωρούμε δωρεάν και πολλούς άλλους! Εμείς προχωρούμε μπροστά και δεν μας επηρεάζει ούτε το εμπάργκο των τουρνουά σας, ούτε οι κοινές επιστολές!

Επί της ευκαιρίας καλή επιτυχία στα 5 παιδιά που θα ακολουθήσουν τις προπονήσεις της Milan FC αυτή την βδομάδα! Vamos Ayia Napa FC».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ