aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΑπώλειες με το... καλημέρα η Ένωση, φουριόζα η Καρμιώτισσα! (αποτελέσματα)

Απώλειες με το… καλημέρα η Ένωση, φουριόζα η Καρμιώτισσα! (αποτελέσματα)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Απ’ όλα είχε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ανατροπές, χαμένα πέναλτι και εκπλήξεις, με τρεις ομάδες να κάνουν ό,τι έκανε την Παρασκευή και η ΠΑΕΕΚ. Δηλαδή να μπαίνουν με το δεξί στον φετινό μαραθώνιο. Μόνο που αυτές επικράτησαν στην έδρα τους. Συγκεκριμένα, η Καρμιώτισσα συνέτριψε τη νεοφώτιστη Ξυλοτύμπου (4-0), κάνοντας επίδειξη δύναμης, με τον Μγκούνι να πετυχαίνει δύο γκολ, ενώ από ένα σημείωσαν οι Εντμάρ και Σουάρεθ.

Σχετικά εύκολη επικράτηση, αλλά με ανατροπή για την Ομόνοια Αραδίππου επί του επίσης νεοφώτιστου Χαλκάνορα (5-2). Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με τον Βασιλείου, τα «περιστέρια» ανέτρεψαν τα εις βάρος τους δεδομένα με τρία γκολ από τους Παναγή και Τσίτα (2), μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Παουλή σε 3-2, όμως ο Τσίτα με το τρίτο του προσωπικό γκολ και ο Χαραλάμπους, χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Παλληκαρήσια ισοπαλία απέσπασε από το Παραλίμνι ο Διγενής Ορόκλινης (1-1). Ο Σολάρι άνοιξε το σκορ για τους βυσσινί, με τους νεοφώτιστους να φέρνουν το ματς στα ίσα με τον Κουτούνα. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, η Ένωση κέρδισε πέναλτι, όμως ο Σολάρι δεν ευστόχησε από τα 11 βήματα και το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το φινάλε.

Χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις είχε και ο Οθέλλος, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον μαχητικό ΑΣΙΛ (1-0). Ο Φοφανά ήταν ο μοιραίος για τους Αθηενίτες αφού νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Ζαχαρουδιού δύο φορές στη συγκεκριμένη φάση. Το «χρυσό» γκολ για τους κιτρινόμαυρους πέτυχε ο Μιχαήλ.

Τέλος, οι αναμετρήσεις Δερύνεια–ΘΟΪ και ΑΕΖ–Αγία Νάπα έμειναν στη λευκή ισοπαλία. Και τα δύο παιχνίδια είχαν καλό ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες, όμως τελικά και οι τέσσερις ομάδες ήταν άστοχες και έτσι πήραν από έναν βαθμό στο πρώτο τους ματς.

Δείτε πιο κάτω για τα αποτελέσματα και τους σκόρερ των σημερινών αγώνων!

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Καρμιώτισσα – Ξυλοτύμπου 4-0 (29′, 66′ Μ’Γκούνι, 34′ Εντμάρ, 72′ Σουάρεθ)

ΑΕΖ – Αγία Νάπα 0-0

Ομόνοια Αρ. – Χαλκάνωρ 5-2 (20′ Παναγή, 35′ πεν., 65′ πεν., 85′ Τσίτας, 90′ Χαραλάμπους/ 15′ Βασιλείου, 80′ πεν. Παουλής)

Διγενής Ορ. – Παραλίμνι 1-1 (65′ Κουτούνας / 17′ Σολάρι)

*Έχασε πέναλτι ο Σολάρι στο 90′.

ΑΣΙΛ – Οθέλλος 1-0 (44′ Μιχαήλ)

*Έχασε πέναλτι ο Φοφανά στο 90’+.

Δερύνεια – ΘΟΪ 0-0

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

Εθνικός Άσσιας – ΠΑΕΕΚ 0-1 (1’ Μαρτσάκης)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ