aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΑγία Νάπα: Θέλει να κατακυρωθεί υπέρ της ο διακοπέντας αγώνας με τον ΑΣΙΛ

Αγία Νάπα: Θέλει να κατακυρωθεί υπέρ της ο διακοπέντας αγώνας με τον ΑΣΙΛ

Η διοίκηση της Αγίας Νάπας, μέσω ανακοίνωσής της ενημερώνει τούς φίλους της ομάδας αναφορικά με τον αγώνα με τον ΑΣΙΛ ο οποίος διακόπηκε στο 16′ λόγω προβλήματος με τον φωτισμό και τη μη ύπαρξη εφεδρικής γεννήτριας.

Όπως υποστηρίζεται, ο αγώνας «κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου μας. Βάσει της προκήρυξης της ΚΟΠ, αναμένουμε την απόφαση για τον αγώνα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά τα σημεία της προκήρυξης που επικαλούνται οι πορτοκαλί:

26. Σε όλα τα στάδια που διεξάγονται αγώνες του Πρωταθλήματος θα πρέπει να υπάρχει κατάλληλη εφεδρική γεννήτρια σε περίπτωση διεξαγωγής του αγώνα ή μέρος αυτού υπό το φως των προβολέων.

27. Σε περίπτωση που για τον φωτισμό του σταδίου και /ή μέρος αυτού χρησιμοποιείται σαν κύρια πηγή ενέργειας γεννήτρια, η ομάδα που αγωνίζεται στην έδρα της οφείλει είτε να διατηρεί κατάλληλη εφεδρική γεννήτρια για την γεννήτρια που χρησιμοποιεί ή να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με το ηλεκτρικό δίκτυο.

28. Μη ύπαρξη εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού δεν θα σημαίνει την μη έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση που απαιτηθεί η χρήση εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού για την συνέχιση του αγώνα, την ευθύνη για τυχόν διακοπή του αγώνα λόγω μη ύπαρξης εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού που να λειτουργεί θα έχει η ομάδα που αγωνίζεται στην έδρα της.

29. Σε περίπτωση που μετά την χρήση της εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού αποδεικνύεται ότι η βλάβη στον φωτισμό δεν μπορεί να αποκατασταθεί, ο αγώνας θα διακόπτεται χωρίς την ευθύνη των διαγωνιζόμενων ομάδων εκτός στη περίπτωση που η ζημιά έχει προκληθεί σκόπιμα.

Επίσης, ο Νίκος Φασαρίας μέλος της διοίκησης της Αγίας Νάπας, μιλώντας σήμερα στον Super ΣΠΟΡ FM (στην εκπομπή «Μικροί Ήρωες»), είπε: «Βγάλαμε μια ανακοίνωση που αναφέρεται στην προκήρυξη και σε κάποια άρθρα που έχουν σχέση με το θέμα. Θα έπρεπε να υπάρχει εφεδρική γεννήτρια. Θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της ΚΟΠ. Εμείς δεν επιθυμούμε να κερδίζουμε αγώνες στα χαρτιά. Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες στο γήπεδο. Αν αποφασίσει η ΚΟΠ, εμείς τι θα κάνουμε; Να τους πούμε “όχι”; Αν βρίσκουμε λύσεις θα πρέπει να κλείσουμε το μαγαζί. Γίνεται να λέμε ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί αγώνας επειδή υπάρχουν κατσαρίδες και ποντίκια; Γίνεται να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να φοβόμαστε αν θα φύγουμε ζωντανοί, αφού κινδυνεύουμε να πέσουμε κάτω από την καρέκλα που καθόμαστε;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ