aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑγία Νάπα: Με τη βούλα Ρούγκα και Μαρκόφσκι (pics)

Αγία Νάπα: Με τη βούλα Ρούγκα και Μαρκόφσκι (pics)

Οι Μπόγιαν Μαρκόφσκι και Αντρέ Ρούγκα είναι και με τη βούλα ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας. Με τους δύο ποδοσφαιριστές οι διοικούντες το σωματείο της Αγίας Νάπας είχαν έλθει σε συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό και πλέον ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά.

Και οι δύο είναι γνώριμοι και αποτελούν επιλογή του Νίκου Νικολάου. Υπέγραψαν το συμβόλαιό τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή της ομάδας. Αυτός που απουσιάζει από την προετοιμασία είναι ο Γκανέζος αμυντικός Ντάνιελ Μενσά και η διοίκηση καταβάλλει προσπάθεια για να του εξασφαλίσει βίζα. Γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στο ρόστερ ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που θα δώσουν κυρίως περισσότερο βάθος.

Η προετοιμασία στην Αγία Νάπα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και με διπλές προπονήσεις. Ο Νίκος Νικολάου με τους συνεργάτες του, επιδιώκουν μέσα από τις προπονήσεις να θέσουν τις βάσεις για μια καλή ομάδα που θα διακριθεί και θα ψάξει την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία. Ο Νικολάου χτίζει μία νέα ομάδα αφού από την περσινή έμειναν μόνο τρεις Κύπριοι, οι Γεωργίου, Τζιωρτζής και Μάρκου.

rougka (2)rougka3

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ