aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Ζακακιώτης» ο Οζίας!

«Ζακακιώτης» ο Οζίας!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ είναι από σήμερα ο Ντάγκλας Οζίας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που πέρασε από τον Άρη, απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και αναμένεται απόψε στην Κύπρο.

Από αύριο θα βρίσκεται στη διάθεση του Νικόλα Μαρτίδη. Πρόκειται για μια σπουδαία και ποιοτική κίνηση, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Ζακακίου στην προσπάθεια που θα κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Όσον αφορά στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό με την Αναγέννηση Δερύνειας (3-0), ο Νικόλας Μαρτίδης έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του. Οι Τσιμανζί, Βιγιαφάνες και Πιτταράς, πέτυχαν τα γκολ της ΑΕΖ, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός της ομάδας του Ζακακίου χρησιμοποίησε 19 ποδοσφαιριστές.

«Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως για μένα το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες των δύο ομάδων. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, όμως είδα και κάποια πράγματα στα οποία θα δώσουμε έμφαση για να τα διορθώσουμε. Θέλουμε ακόμη δουλειά στο μοντάρισμα. Μέσω των φιλικών αγώνων πιστεύω πως θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι», ανέφερε στο «Goal» ο Νικόλας Μαρτίδης.

Η ΑΕΖ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Δόξα στο Ζακάκι, ενώ την ερχόμενη βδομάδα είναι προγραμματισμένα δύο φιλικά, με την ΑΕΛ και τον Άρη. Είναι ξεκάθαρο πως αυτά τα δύο παιχνίδια θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας για το αρχικό σχήμα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ