aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΖακακιώτικο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Ζακακιώτικο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων με βαριές ήττες που έφεραν μεγάλο προβληματισμό, η ΑΕΖ επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη κοίταξε στα μάτια την ΑΕΛ και της πήρε τη μπουκιά από το στόμα με γκολ του Σάσι στις καθυστερήσεις. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Τσίρειο, ο νεαρός προπονητής δήλωσε πως αν συνεχίσουν έτσι οι παίκτες του «θα χάνουν μόνο αν το θέλουν αυτοί», κάτι που φανερώνει τη μεγάλη πίστη που έχει στην ομάδα του.

Οι πράσινοι κατέθεσαν ψυχή, έκαναν ίσως το καλύτερό τους φετινό παιχνίδι και δικαιώθηκαν στην τελευταία φάση του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο έχασαν 1-2 ευκαιρίες για να προηγηθούν, που ίσως θα τους βοηθούσε να φτάσουν ακόμη και στη νίκη.

Η εμφάνιση και ο βαθμός, τους δίνει δύναμη για τη συνέχεια όπου τους περιμένουν δύσκολες αποστολές αρχής γενόμενης από το παιχνίδι του Σαββάτου στο Παφιακό κόντρα στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ