aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΞεκίνημα υπό το βάρος του οικονομικού βραχνά (pics)

Ξεκίνημα υπό το βάρος του οικονομικού βραχνά (pics)

Έπιασαν δουλειά από σήμερα στην ΑΕΖ, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία ενόψει της νέας περιόδου. Κάτω υπό τις οδηγίες του βοηθού Αλέξη Γαρπόζη και του γυμναστή Γιάννη Κλεάνθους, η ομάδα του Ζακακίου μπήκε σε ρυθμούς καθημερινών προπονήσεων. Στη σημερινή «πρώτη» συμμετείχαν όλοι οι  ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκε η απόκτησή τους.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν πρωί και απόγευμα στο Κοινοτικό Γήπεδο Ζακακίου, αφού ολόκληρη η περίοδος της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο. Το οικονομικό αποτελεί εμπόδιο για την ΑΕΖ στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παράγοντές της να ταξιδέψουν για λίγες μέρες στο εξωτερικό.

Στην Κύπρο θα γίνουν όλα τα φιλικά και το πρώτο έχει ήδη προγραμματιστεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο στο αθλητικό κέντρο των κυπελλούχων στο Κολόσσι.

«Κρατήστε ψηλά την ΑΕΖ»

Ο πρόεδρος της ΑΕΖ, Στέλιος Χρίστου, ήταν ξεκάθαρος στην ομιλία του, πριν από την προχθεσινή «ανοικτή» προπόνηση: «Σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και αυτό που σας ζητούμε στην πιο μεγάλη πρόκληση που έχουμε είναι να κρατήσετε ψηλά το όνομα της ΑΕΖ. Για μας είναι πρωτόγνωρο ν’ αγωνιζόμαστε στην Α’ κατηγορία, όμως πιστεύουμε σε σας, πως θα τα δώσετε όλα για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην άνοδο. Με αυτούς που έμειναν, αυτούς που ήρθαν και με την τεχνική ηγεσία, είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο».

Η προετοιμασία της ΑΕΖ θα συνεχιστεί με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, ενώ το Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τον Απόλλωνα, στο αθλητικό κέντρο στο Κολόσσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ