aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το πρώτο μέλημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι καλή ευκαιρία για τον Νικόλα Μαρτίδη, ώστε να προετοιμάσει καλύτερα την ΑΕΖ για τη συνέχεια. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι νεοφώτιστοι θα έχουν απέναντί τους τον ΑΠΟΕΛ στο Παφιακό.

Δεν χρειάζεται μεγάλη κουβέντα για τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα με τον πρωταθλητή Κύπρου. Η προσπάθεια φυσικά θα γίνει με στόχο το βαθμολογικό όφελος, αλλά ακόμα και αν δεν στεφθεί με επιτυχία, τα παιχνίδια με τέτοιες ομάδες αποτελούν ευκαιρία για αποκόμιση εμπειριών.

Πρώτιστο μέλημα του Κύπριου προπονητή είναι μπει τέλος στα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης της ομάδας του Ζακακίου. Στα πρώτα έξι παιχνίδια, ενώ σε κάποια κέρδιζε τον θαυμασμό με την παρουσία της (Εθνικός 3-1, Ανόρθωση 2-2), σε άλλα βυθιζόταν και έχανε με άσχημο τρόπο (Απόλλων 0-4, Νέα Σαλαμίνα 1-5).

Γι’ αυτό και η προσοχή της τεχνικής ηγεσίας εστιάζεται στη σταθεροποίηση της απόδοσης των ποδοσφαιριστών. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται να επιτευχθεί ακόμα καλύτερη ομοιογένεια των παικτών. Η ΑΕΖ προχώρησε σε 19 μετεγγραφές και ήταν λογικό να χρειαζόταν χρόνος για να «δέσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ