aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΘρίλερ στο Παφιακό με νικητή τον Άρη! (video)

Θρίλερ στο Παφιακό με νικητή τον Άρη! (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Θρίλερ παρακολουθήσαμε στο Παφιακό στάδιο ανάμεσα στην ΑΕΖ και στον Άρη, με την ομάδα της Λεμεσού να επιτυγχάνει τεράστια ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκε 2-0 πίσω στο σκορ, και κατάφεραν να κάνουν το 3-2 παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν για γερά νεύρα αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο γκολ μέχρι το 7ο λεπτό αλλά ο Άρης ισοφάρισε μέχρι το 32’. Συγκεκριμένα μόλις στο 3’ ο Αντρέου με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, και τέσσερα λεπτά μετά ο Σεμέδο με εξαιρετική ενέργεια βρήκε τον Σάσι στη περιοχή, με τον τελευταίο να διπλασιάζει τα γκολ της ΑΕΖ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 17ο λεπτό με όμορφο γυριστό σουτ του Σκούρτη, ενώ στο 31’ ο Αναστασίου σωστά έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Στυλιανού. Ο Αουρέλιο ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στα ίσα.

Πεισμωμένος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης που εν τέλει έκανε ολική ανατροπή. Ο Μάρτινς με ένα άπιαστο και εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής (58’) πέτυχε το 3-2 και έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Λεμεσού.

ΑΕΖ (Δημήτρης Δημητρίου): Σωφρονίου (Ταουντούλ), Κυριάκου, Σκόπλιακ, Χρίστου (Ποσίνκοβιτς 64’), Στυλιανού, Σάσι, Φελισιέν, Ντο Σάντος, Σεμέδο, Παναγιώτου, Ανδρέου (Αιμ. Παναγιώτου 72’).

Άρης (Νικόλας Μαρτίδης): Γιαννακόπουλος, Ράντου, Θεοφίλου, Μάρτινς, Αουρέλιο, Παύλου (Αντωνίου 77’), Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Παναγή, Παχίπης, Σκούρτης (Γκονσάλες 69’).

Σκόρερ: 3’ Αντρέου, 7’ Σάσι / 17’ Σκούρτης, 32’ Αουρέλιο, 58’ Μάρτινς.

Κίτρινες: Ντο Σάντος, Αντρέου / Παναγή (4η), Παύλου, Θεοφίλου, Μαραγκουδάκης

Αποβολές: –

Στάδιο: Παφιακό

Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης

Α’ Βοηθός: Τούρος Δώρος

Β’ Βοηθός: Τίγρης Μανώλης

4ος: Χριστοφή Τιμόθεος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γεωργίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ