aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΘέλουν να κάνουν βαθμολογικό άλμα

Θέλουν να κάνουν βαθμολογικό άλμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σημαντικό παιχνίδι θα γίνει το απόγευμα στο Τσίρειο. Άρης και ΑΕΖ, που προέρχονται από βαριά ήττα, αναμένεται να δώσουν μάχη για να φθάσουν στη νίκη και να ανέβουν βαθμολογικά αλλά και να τονωθεί το ηθικό των παικτών τους. Οι δυο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, με τον Άρη να μην έχει ακόμη γευθεί τη χαρά της νίκης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με μόλις τρεις βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες, θα κυνηγήσει την πρώτη επιτυχία, η οποία θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ο Θαλής Θεοδωρίδης θα επαναφέρει τον Θεοφίλου στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Αλβάρεθ και Παντίδο να σηκώνουν το βάρος στο κέντρο της άμυνας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός αναμένει περισσότερα από τον Σκούρτη, έναν επιθετικό που έδειξε πολύ καλά στοιχεία αλλά ακόμη δεν έχει σκοράρει.

Από την άλλη, η ΑΕΖ θα ψάξει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να ξεχάσει τη βαριά ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Η εμφάνιση της ομάδας του Νικόλα Μαρτίδη ήταν απογοητευτική και το ζητούμενο δεν είναι μόνο η καλή εμφάνιση αλλά να έχει απαιτήσεις και να πάρει βαθμολογικό όφελος. Αυτό που προσδοκούν στην ομάδα του Ζακακίου, είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Κέρδισε τον Εθνικό, έβαλε δύσκολα στην Ανόρθωση, όμως οι βαριές ήττες από τον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα προβλημάτισαν.

Ο νεαρός προπονητής περιμένει πολλά από τους ποδοσφαιριστές του στο κέντρο της άμυνας, Οζίας και Μαμμίδη, αλλά και από τους Αουρέλιο και Βιγιαφάνιε στη μεσαία γραμμή. Ο Πάγκαλος, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος (μαζί με τον Ντέρμπισαϊρ) θα επιδιώξει να χριστεί σκόρερ σε άλλο ένα παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ