aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΘα κυνηγήσει την έκπληξη

Θα κυνηγήσει την έκπληξη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι τέσσερις βαθμοί που έχει μαζέψει η ΑΕΖ, με τη νίκη επί του Εθνικού και την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, έχουν φέρει άλλον αέρα στις τάξεις της.

Από την άλλη όμως όλοι είναι ρεαλιστές και αντιλαμβάνονται πως σε πολλά παιχνίδια, αν όχι στα περισσότερα, θα έχουν απέναντί τους ισχυρότερες ομάδες. Μια από αυτές τις ομάδες είναι ο Απόλλων, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν σήμερα στο Παφιακό.

Οι δυσκολίες είναι πολλές και αν η ομάδα του Ζακακίου καταφέρει να αποσπάσει έστω ένα βαθμό, θα κάνει την έκπληξη. Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει πάντως καταστρώσει τα πλάνα του, ελπίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του θα πιάσουν το μέγιστο της απόδοσής τους.

Ο κεντρικοί αμυντικοί Οζίας και Μαμμίδης, όπως επίσης οι ακραίοι μπακ Κυριάκου και Σακελλαρίου, θα σηκώσουν το βάρος της αναχαίτισης των επιθέσεων του Απόλλωνα. Θα έχουν και βοήθεια από τους ανασταλτικούς μέσους Αουρέλιο και Τσιμοντζί. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να επιλεχθεί ο Σολωμού στην ενδεκάδα. Για να ελπίζει η ΑΕΖ σε καλή εμφάνιση, θα χρειαστεί πολλή δραστηριότητα σε όλους τους χώρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ