aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤεστάρει δυνάμεις

Τεστάρει δυνάμεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με δύο φιλικά παιχνίδια θα «γεμίσει» το πρόγραμμα προετοιμασίας της η ΑΕΖ. Ο Νικόλας Μαρτίδης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγωνιζόμενη την ομάδα του απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, σήμερα στο «Αμμόχωστος», ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένο νέο φιλικό τεστ κόντρα στον Ερμή στο Ζακάκι.

Δεν αποκλείεται στο σημερινό ματς να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι Ματέους Ταουντούλ και Στέλιος Στυλιανού, οι οποίοι αποκτήθηκαν πρόσφατα ως δανεικοί από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, αντίστοιχα.

Πάντως, οι περισσότεροι από τους νεοαποκτηθέντες έχουν δείξει καλά στοιχεία και η τεχνική ηγεσία μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους.

Ένας από τους παίκτες που έχουν κλέψει την παράσταση είναι ο Μάρκο Αουρέλιο, ο οποίος μπήκε αμέσως στο κλίμα της νέας του ομάδας και με την εμπειρία αλλά και τον άριστο χαρακτήρα του έχει κερδίσει τους πάντες στην ΑΕΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ