aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤεστ νέων συμπερασμάτων

Τεστ νέων συμπερασμάτων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η προετοιμασία της ΑΕΖ συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις και σύντομα θα είναι σε θέση οι ποδοσφαιριστές να δείξουν πόσο μετρούν αγωνιστικά. Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή στο «Αμμόχωστος», με τον Αλέξη Γαρπόζη να αναμένεται ότι θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, αντλώντας τα συμπεράσματά του.

Πρόκειται για ένα καλό τεστ, μετά το φιλικό του περασμένου Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα. Από την ερχόμενη Δευτέρα, τις εντολές στις προπονήσεις θα δίνει ο Νικόλας Μαρτίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κύκλο των μαθημάτων του στη Ρόδο και πλέον θα αφοσιωθεί στην προετοιμασία.

Μέσα από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του Ζακακίου, θα διαπιστωθούν τα κενά που πιθανόν να υπάρξουν και αναλόγως ο τεχνικός της ΑΕΖ θα προχωρήσει για να τα καλύψει. Η ουσία είναι πως μέχρι τώρα οι περισσότεροι από τους νεοαποκτηθέντες έχουν δείξει καλά στοιχεία και η τεχνική ηγεσία μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ