aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤα πρώτα ενθαρρυντικά συμπεράσματα

Τα πρώτα ενθαρρυντικά συμπεράσματα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και ο Νικόλας Μαρτίδης, μέσα από τα δυο φιλικά που έδωσε η ΑΕΖ, με τον Ερμή και τη Νέα Σαλαμίνα (1-2), έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Στο προχθεσινό φιλικό με τον Ερμή στο Ζακάκι, η ομάδα του Ζακακίου κέρδισε με 1-0 και έδειξε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο.Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νικολάς Bιγιαφάνιε στο 18’.

Οι νεοφώτιστοι στην Α’ κατηγορία έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία και έστειλαν ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να έχει έτοιμη την ομάδα στην πρεμιέρα της 20ής Αυγούστου απέναντι στον Εθνικό.

Η κλήρωση φέρνει την ΑΕΖ στη 2η αγωνιστική με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Λάρνακα, στη συνέχεια θα αγωνιστεί με τον Απόλλωνα (Τσίρειο), την Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος»), τη Νέα Σαλαμίνα (Δασάκι) και τον Άρη (Τσίρειο).

Η αποστολή της νεοφώτιστης ομάδας του Ζακακίου είναι δύσκολη, γι’ αυτό και ο Μαρτίδης, γνωρίζοντας πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, θα ετοιμάσει την ομάδα του για να πάρει σημαντικούς βαθμούς και να έχει αξιοπρεπή παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ