aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤα μέλη της θα κρίνουν το μέλλον της

Τα μέλη της θα κρίνουν το μέλλον της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στις τάξεις της ΑΕΖ γίνονται διάφορες σκέψεις. Κάποιοι υποστηρίζουν πως θα είναι καλύτερα να αποσυρθεί η ομάδα από τον χώρο του ποδοσφαίρου και άλλοι να συνεχίσει την προσπάθειά της με πολύ μειωμένο προϋπολογισμό στη Β’ κατηγορία. Στο προσεχές διάστημα θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση, στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις, με τα μέλη να αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας.

«Είναι γεγονός πως κάνουμε σκέψεις να αποσύρουμε την ομάδα από όλα τα πρωταθλήματος της ΚΟΠ. Θα περιμένουμε όμως να τελειώσουν οι αγώνες της ακαδημίας μας και μετά. Δεν μπορώ να προδικάσω οτιδήποτε, γιατί θα ακούσουμε και τις απόψεις των μελών μας», δήλωσε στο «Goal» ο πρόεδρος της ΑΕΖ, Στέλιος Χρίστου (φωτό).

Και πρόσθεσε: «Αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ήλθε πάλι νέος φάκελος. Πληρώνουμε βαρύ τίμημα και είναι καιρός η Αστυνομία να προχωρήσει και να βρει τους πραγματικούς ενόχους. Να μας πουν ποιοι και πώς παίζουν τα στοιχήματα. Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν στοιχεία. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ