aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΤα έχει με την τύχη της και τη διαιτησία

Τα έχει με την τύχη της και τη διαιτησία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την τύχη τους και τη διαιτησία τα έχουν στην ΑΕΖ. Η ομάδα του Ζακακίου είχε καλή απόδοση και άξιζε τουλάχιστον τον ένα βαθμό απέναντι στον Ερμή, γι’ αυτό και στο τέλος επέστρεψαν στη Λεμεσό στεναχωρημένοι. Το γκολ στο ξεκίνημα τους βοήθησε να έχουν καλή απόδοση, όμως ένα γκολ στο 35’ και ένα πέναλτι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49’), έφεραν την ανατροπή.

Στην ΑΕΖ τα έχουν με τον διαιτητή Χρίστου, ο οποίος του αρνήθηκε πέναλτι στο 66ο λεπτό. Η ομάδα με τον Αλέξη Γαρπόζη τα πήγε πολύ καλά και από ατυχία δεν πήρε βαθμό ή βαθμούς. Το θετικό είναι πως μετά από όσα προηγήθηκαν, οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν συνεπείς και έστειλαν την υπόσχεση πως, θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να υλοποιήσουν τον στόχο της παραμονής.

Θα έχουν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αναγέννηση, στο Παφιακό, κρίνεται σημαντικό. Αν το κερδίσουν θα παραμείνουν ζωντανοί στην προσπάθεια παραμονής, όσο νωρίς κι αν είναι, ενώ θα πορευθούν με καλή ψυχολογία.

Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος και όλα είναι πιθανά. Παράλληλα, στην ΑΕΖ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθώς οι κανονισμοί ορίζουν πως ο Γαρπόζης έχει δικαίωμα να είναι στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής σε άλλα τρία παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ