aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣυναντήθηκαν και τα βρήκαν με το πόστο τους

Συναντήθηκαν και τα βρήκαν με το πόστο τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Φαίνεται πως ξεκαθαρίζει το τοπίο στα διοικητικά της ΑΕΖ με εκατέρωθεν εξηγήσεις. Οι Στέλιος Χρίστου και Άριστος Αριστοδήμου συναντήθηκαν χθες και μίλησαν για όλα και πλέον ο καθένας από το πόστο του θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για το καλό της ομάδας. Ο πρώτος ως πρόεδρος των πρασίνων και ο δεύτερος ως αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Έτσι, τώρα που τα πάντα είναι πλέον πιο ήρεμα στο στρατόπεδο του Ζακακίου, όλοι έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια. Μετά τον βαθμό επί της ΑΕΛ, ο στόχος τους είναι να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αξιοποιώντας για πρώτη φορά το Παφιακό. Άπαντες στην ΑΕΖ θεωρούν ότι με ανάλογη εμφάνιση με αυτήν της περασμένης αγωνιστικής μπορούν να πάρουν το ζητούμενο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο Οζίας ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μαμμίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ