aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣτο Ζακάκι ο Σολωμού

Στο Ζακάκι ο Σολωμού

Η ΑΕΖ συμφώνησε με τον Άθω Σολωμού (φωτό δεξιά) για συνεργασία ενός χρόνου. Η ομάδα του Ζακακίου είναι ο έβδομος ποδοσφαιρικός σταθμός για τον Κύπριο δεξιό μπακ-χαφ, μετά τον Απόλλωνα, τον ΑΠΟΕΛ, το Παραλίμνι, την Οτσέλουλ, τη Δόξα και την Έστεγκχλαλ Αχβάζ.

Στις δύο τελευταίες αγωνίστηκε κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Με τους πράσινους της Κατωκοπιάς είχε 16 συμμετοχές και στη συνέχεια, αγωνίστηκε μόνο τέσσερις φορές με την ιρανική ομάδα. Ο Νικόλας Μαρτίδης δεν δίστασε να πει το «ναι» όταν του ανακοινώθηκε πως προτάθηκε ο Σολωμού. Πιστεύοντας στην αγωνιστική αξία του και παράλληλα, ελπίζοντας πως είναι σε θέση να βοηθήσει με την εμπειρία του την ΑΕΖ.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα αγωνίζονται στο Δασάκι οι νεοφώτιστοι. Το μεσημέρι έχει διευθετηθεί συνάντηση με την αστυνομία των Βάσεων της Δεκέλειας, με στόχο να συζητηθεί το θέμα με τα χρήματα που αξιώνουν για την αστυνόμευση των αγώνων. Αν τα βρουν οι δύο πλευρές, τότε το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Εθνικό, που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (18:00), θα διεξαχθεί στο Δασάκι. Διαφορετικά, η ΑΕΖ θα αποταθεί σε άλλο γήπεδο με πιο επικρατέστερο το Παφιακό.

Το θετικό για τον Μαρτίδη είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Γεγονός που τον βοηθά να προετοιμάσει την ομάδα με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την πρεμιέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ