aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣτο Ζακάκι η… ζωή συνεχίζεται κανονικά

Στο Ζακάκι η… ζωή συνεχίζεται κανονικά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τον Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο της θα συνεχίσει η ΑΕΖ  την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, μέχρι την εξεύρεση νέου προπονητή. Ο Γαρπόζης, που ήταν βοηθός του Νικόλα Μαρτίδη, στην περσινή και φετινή περίοδο, δέχθηκε να έχει την ευθύνη των προπονήσεων για όσο χρόνο χρειαστεί, μέχρι να προσληφθεί νέο αφεντικό στον πάγκο της ομάδας του Ζακακίου.

Η περίοδος, λόγω της αλλαγής προπονητή και με όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με την αποχώρηση του γενικού αρχηγού Άριστου Αριστοδήμου, είναι δύσκολη, όμως οι άνθρωποι που την καθοδηγούν πιστεύουν πως σιγά-σιγά, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Οι ποδοσφαιριστές βίωναν μιαν αβεβαιότητα, όμως έχει επέλθει ηρεμία και όλοι έπιασαν δουλειά με στόχο το καλύτερο.

«Πιστεύουμε στην ομάδα μας και έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορεί η ΑΕΖ να μείνει στάσιμη. Ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για το καλό της ΑΕΖ, οι οποίοι θα είναι πάντα φίλοι μας, όμως η ζωή συνεχίζεται κι εμείς νιώθουμε πως μέσα από τα προβλήματα θα βγούμε πιο δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας», δηλώνει στο «Goal» ο γενικός γραμματέας της ΑΕΖ Χρίστος Χρίστου, σημειώνοντας πως ο στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία. «Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια, αλλά έχουμε δείξει πως έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή», πρόσθεσε ο παράγοντας της ΑΕΖ.

Μπροστά της, η νεοφώτιστη ομάδα, έχει το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή και ο Αλέξης Γαρπόζης καλείται να ετοιμάσει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές. Η γενική εκτίμηση που επικρατεί είναι πως στην ΑΕΖ υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, είναι σε θέση να κερδίσουν βαθμούς και να παλέψουν μέχρι τέλους την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ