aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣταθερότητα και όχι άλλα λάθη

Σταθερότητα και όχι άλλα λάθη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ευκαιρία να ανακάμψουν έχουν στην ΑΕΖ. Το παιχνίδι με τον Άρη, είναι μια από τις ευκαιρίες για να έχει βαθμολογικό όφελος η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη. Ο Κύπριος τεχνικός, προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα για να παρουσιάσει μια φρέσκια ενδεκάδα.

Προβλέπονται μια-δυο αλλαγές, όμως όποιοι και αν αγωνιστούν, αυτό που αναμένουν όλοι στον σύλλογο του Ζακακίου είναι να παρουσιαστεί η ομάδα τους το Σάββατο με απαιτήσεις. Ο Βιγιαφάνιε με τον Αουρέλιο θα σηκώσουν το βάρος στη μεσαία γραμμή, ενώ η σταθερότητα της αμυντικής γραμμής θα είναι σημαντικό στοιχείο για να μην επαναληφθούν τα λάθη, που έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι.

Το ζητούμενο για την τεχνική ηγεσία, είναι να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοση της η ομάδα. Ζητούμενο για την ΑΕΖ είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση της και να μην έχει σκαμπανεβάσματα και έχει μια σταθερά καλή απόδοση. Κόντρα στον Άρη, ο οποίος επίσης ακόμη δεν έχει ικανοποιήσει, είναι ευκαιρία να πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και αν τους θέλει και η τύχη να αποκομίσουν και βαθμολογικό όφελος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ