aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣταθερές αξίες οι Οζίας, Αουρέλιο

Σταθερές αξίες οι Οζίας, Αουρέλιο

Το στοίχημα της παραμονής στην Α’ Κατηγορία δεν είναι τόσο εύκολο, όμως στην ΑΕΖ ακολουθούν μια σωστή πορεία και δεν αφήνουν κάτι στην τύχη. Θεωρούν «ευλογία» τα πρώτα αποτελέσματα, όμως ο Νικόλας Μαρτίδης δεν πετά στα σύννεφα.

«Έχουμε μπροστά μας μακρύ δρόμο να διανύσουμε και όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του στην πρώτη προπόνηση μετά την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα.

O Κύπριος τεχνικός νιώθει πάντως καλύτερα και από το γεγονός ότι διαπιστώνει πως σε καλή κατάσταση είναι αρκετοί ποδοσφαιριστές του και όλοι μαζί παρουσιάζουν σημεία βελτίωσης. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Ντάγκλας Οζίας, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα, όμως στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής έδειξε πόσο πολύτιμος θα είναι για την άμυνα της ομάδας του.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μονάδες και μαζί με τον άλλο συμπαίκτη του πέρυσι στον Άρη, τον Μάρκο Αουρέλιο, είναι από τις πιο σταθερές σε αξία μονάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ