aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣωφρονίου: «Θέλαμε να κλείσουμε στόματα και τα καταφέραμε»

Σωφρονίου: «Θέλαμε να κλείσουμε στόματα και τα καταφέραμε»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκεί που την είχαν ξεγραμμένη, αίφνης η ΑΕΖ έστρεψε τα βλέμματα πάνω της. Το τελικό 1–1 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ, μετά μάλιστα και από το ασήκωτο και ντροπιαστικό 7-0 από τον ΑΠΟΕΛ, έφερε μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ζακακιώτικης ομάδας. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρίου πήγε στη Λάρνακα, πέτυχε ένα γκολ και στη συνέχεια με σωστή τακτική και τον εξαιρετικό τερματοφύλακα Λένο Σωφρονίου, κατάφερε να μην ηττηθεί.

Άντεξε την πολιορκία μέχρι το 87’ που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ στις καθυστερήσεις, ο τερματοφύλακας της ΑΕΖ απέκρουσε το πέναλτι του Τρισκόφσκι. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ανδρέου, θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

«Ήταν συνολική η προσπάθεια και το αποτέλεσμα ήλθε την καταλληλότερη στιγμή. Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα λόγω της ιστορίας με τους φακέλους, όμως η ομάδα μου θέλω να δηλώσω ότι είναι καθαρή. Θέλαμε να κλείσουμε στόματα και τα καταφέραμε. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχω κάνει μέχρι τώρα, ήμουν καλός, όμως όλη η ομάδα πήγε καλά», δήλωσε στο «Goal», ο 22χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος προχθές είχε τα γενέθλιά του.

Και πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου και τη διοίκηση που μας στηρίζει. Θα συνεχίσουμε για το καλύτερο».

Τέτοια αποτελέσματα χρειάζεται η ΑΕΖ για να καταφέρει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Πλησίασε στον ένα βαθμό τη Δόξα και όλα είναι πιθανά, αν καταθέτει τον ίδιο χαρακτήρα, όπως προχθές σε όλα τα παιχνίδια της.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της AEZ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Ματέους Ταουντούλ, λόγω του τραυματισμού του που τον αφήνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ