aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣκέψη για τρεις σέντερ μπακ και γεμάτο κέντρο

Σκέψη για τρεις σέντερ μπακ και γεμάτο κέντρο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπροστά τους το Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ θα έχουν μια δύσκολη αποστολή. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Ωστόσο, ο Νικόλας Μαρτίδης καταστρώνει τo πλάνo του με στόχο να παρατάξει την ομάδα του όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται στο Παφιακό, για να κάνει την έκπληξη απέναντι στους πρωταθλητές. Ο αντίπαλος είναι υπέρτερος σε όλους τους τομείς και το πλάνο που ετοιμάζει ο Κύπριος τεχνικός θα έχει στόχο πρωτίστως να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του.

Γίνονται πάντως σκέψεις να αγωνιστεί η ΑΕΖ με τρεις σέντερ μπακ, τους Μαμμίδη, Οζίας και Κυριάκου και με γεμάτη τη μεσαία γραμμή. Αν και με αρκετές δυσκολίες, το παιχνίδι θα είναι πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές, να τα δώσουν όλα για να δυσκολέψουν τον αντίπαλό τους.

Μέσα από τις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι το ματς που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, ο Κύπριος τεχνικός θα αποφασίσει με ποιους και πώς θα αντιμετωπίσει η νεοφώτιστη τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας ως πρώτο μέλημά της το μηδέν παθητικό στην άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ