aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ«Σιδηρόδρομος» και… τελεία στο θέμα τερματοφύλακα

«Σιδηρόδρομος» και… τελεία στο θέμα τερματοφύλακα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η επιτροπή προγραμματισμού της ΑΕΖ, σε συνεργασία με τον προπονητή Νικόλα Μαρτίδη, θα έχουν συνάντηση πιθανόν αύριο, ώστε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του βασικού τερματοφύλακα της νεοφώτιστης ομάδας, ενόψει του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας της νέας σεζόν.

Αν ενώσεις τα ονόματα τερματοφυλάκων που προτάθηκαν στην ομάδα του Ζακακιού, μαζί με αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας δημιουργείται ένας… σιδηρόδρομος.

Επικοινωνήσαμε με ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι δεν διέψευσαν κανένα από τα ονόματα που προτάθηκαν μεταξύ αυτών οι Κυριάκος Στρατηλάτης, Δημήτριος Ταΐρης (φωτό), Χρήστος Αθανασόπουλος, Γρηγόρης Αθανασίου κ.ά., ωστόσο προτού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, δεν μπορούν να βγάλουν κάτι προς τα έξω.

Ήδη προχώρησε αρκετά ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα σεζόν, ενώ μετά την απόκτηση τερματοφύλακα, ο Μαρτίδης και η επιτροπή προγραμματισμού θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα όσον αφορά στις μετεγγραφές.

Και αυτό διότι αφού πέραν από ποδοσφαιριστές της Football League, αξιολογούνται και ποδοσφαιριστές από το κυπριακό πρωτάθλημα τους οποίους οι Ζακακιώτες περιμένουν να μείνουν ελεύθεροι από την ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ