aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣάσης ο νέος κόουτς και πρώτο κτύπημα με Πάντο!

Σάσης ο νέος κόουτς και πρώτο κτύπημα με Πάντο!

Ο Θανάσης Κλεάνθους θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΖ Ζακακίου. Ο Κύπριος κόουτς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη διοίκηση των πρασίνων και θα είναι στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα σεζόν, αντικαθιστώντας τον Λιάσο Λουκά.

Ο Σάσης  είναι γνωστός από την παρουσία του στον Ν&Σ Έρημης, ανεβάζοντας την εν λόγω ομάδα από το αγροτικό στην Β’ κατηγορία. Σήμερα η εν λόγω ομάδα δεν υπάρχει καθότι ανάστειλε τη λειτουργία της.

«Καλωσορίζουμε τον κύριο Κλεάνθους στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΖ και σαν Δ.Σ. θα τον στηρίξουμε όπως κάνουμε με τους εκάστοτε προπονητές μας», είναι το μήνυμα της ομάδας στον νέο τεχνικό της.

Επίσης, ο Στάματης Πάντος είναι το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΖ. Η ομάδα του Ζακακίου ενισχύθηκε επιθετικά ενόψει της νέας σεζόν με την απόκτηση ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή. Στη λήξασα σεζόν ο Πάντος έπαιξε με επιτυχία στην Καρμιώτισσα.

Η ενημέρωση της ΑΕΖ: «Πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας και καλωσορίζουμε τον Σταμάτη Πάντο. Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στη Καρμιώτισσα και στα 4 χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ