aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΨάχνει για τη λύση στην καρδιά της άμυνας

Ψάχνει για τη λύση στην καρδιά της άμυνας

Στη θέση που βρίσκεται η ΑΕΖ δεν έχει περιθώρια για πολλές απώλειες. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο πρόγραμμα που έχει να δώσει μετά το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, θα καταλάβει πόσο δύσκολη αποστολή θα έχει στη συνέχεια η ομάδα του Ζακακίου.

Θα αγωνιστεί κατά σειρά με ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ), ΑΕΚ («ΑΕΚ Αρένα») και ΑΕΛ  (Παφιακό). Παιχνίδια που δύσκολα θα της αποφέρουν βαθμολογικό όφελος, συνεπώς χρειάζεται πρωτίστως να νικήσει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ή, τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Οι πράσινοι γνωρίζουν τις δυσκολίες  του αυριανού αγώνα, με ένα διψασμένο για βαθμούς αντίπαλο, όμως θα καταθέσουν όλες τις δυνάμεις τους για να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος.

Στη διάθεση του Δημήτρη Δημητρίου, θα είναι και οι δύο Παναγιώτου, Αίμιλιος και Σέργιος. O μεγαλύτερος πονοκέφαλος έχει να κάνει με την έλλειψη λύσεων στο κέντρο της άμυνας, καθώς ο Μαμμίδης θα απουσιάσει λόγω καρτών, ενώ ο Οζίας αναχώρησε για την πατρίδα του, αφού λύθηκε η συνεργασία μαζί του. Μοναδική αξιόπιστη λύση είναι αυτή του Σκόπλιακ (φωτό). Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα είναι καλή ευκαιρία για κάποιους νεαρούς που θα χρησιμοποιηθούν για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ