aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠρώτα η οχύρωση και μετά το γκολ

Πρώτα η οχύρωση και μετά το γκολ

Οι παίκτες την ΑΕΖ δεν περιμένουν και πολλά πράγματα κόντρα στους μεγάλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και θα παραδίδονται. Πιο πολύ θα ελπίζουν σε βαθμολογικό κέρδος στα παιχνίδια με ομάδες που είναι στα μέτρα τους, όμως ό,τι κερδίσουν και απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους, όπως αύριο κόντρα στον Απόλλωνα, θα είναι όφελος.

Τέτοιες αναμετρήσεις αποτελούν πρόκληση για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ζακακίου, η οποία θα παρουσιαστεί αύριο στο Παφιακό με στόχο μια καλή εμφάνιση και τη διεκδίκηση βαθμού ή βαθμών.

Τις τελευταίες μέρες ο Νικόλας Μαρτίδης δούλεψε στην τακτική που θα ακολουθήσει αύριο η ομάδα του και στο πώς θα επιδιώξει να σταματήσει τον Απόλλωνα. Η νεοφώτιστη ομάδα πήρε εντολές για προσοχή και συγκέντρωση στην άμυνα. Εάν δείξει από τα πρώτα λεπτά ικανή να κρατήσει το μηδέν παθητικό, θα πιστέψει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Τότε, ο Πάγκαλος και οι άλλοι φορ θα κυνηγήσουν το σκοράρισμα. Γύρω από τον τερματοφύλακα Ταουντούλ αναμένεται ότι θα στηθεί ένα… ψηλό τείχος για να σταματήσει τις επιθετικές προσπάθειες του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ