aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠροσπάθεια για ανασύνταξη

Προσπάθεια για ανασύνταξη

Ο Νικόλας Μαρτίδης προφύλαξε στο παιχνίδι κυπέλλου με το Παραλίμνι (4-2) όλους σχεδόν τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ, για να τους έχει έτοιμους και φρέσκους αύριο απέναντι στην ΑΕΛ. Τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έφεραν μεγάλη απογοήτευση.

Υπάρχει όμως ακόμη αρκετός δρόμος και χρόνος για ανασύνταξη, ώστε να έρθουν οι βαθμοί. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία αντιλαμβάνονται τη δεινή θέση, στην οποίαν θα βρεθούν αν συνεχιστεί η αγωνιστική κατρακύλα.

Κόντρα στην ΑΕΛ, αναμένεται να συναντήσουν πολλές δυσκολίες, όμως είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια την αντίπαλό τους και να κυνηγήσουν την έκπληξη.

Ο τεχνικός της ΑΕΖ έχει καταστρώσει τα σχέδια του, ποντάροντας στον αμυντικό μηχανισμό και στις γρήγορες αντεπιθέσεις, με τους Πάγκαλο, Σάσι και Ανδρέου. Πολλά περιμένουν στη μεσαία γραμμή από τον έμπειρο Αουρέλιο και την απόδοση του Τσιμονζί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ