aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠροχώρησε σε γερό «λίφτινγκ»

Προχώρησε σε γερό «λίφτινγκ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε σταδιακές αλλαγές φαίνεται ότι προχωρούν στην ΑΕΖ. Ο Πάγκαλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ του Ελλαδίτη επιθετικού και του σωματείου του Ζακακίου. Αποχώρησε και ο Σακελλαρίου, ενώ πριν από δύο εβδομάδες λύθηκε και η συνεργασία με τους Πιτταρά και Αουρέλιο.

Αποχώρησαν επίσης οι Κρασάς, Παχίπης και Βιγιαφάνε, ενώ από χθες παρελθόν αποτελεί και ο Οζίας, ο οποίος επέστρεψε στη Βραζιλία. Αντίθετα, έχει αποκτηθεί ο Αιμίλιος Παναγιώτου (ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα), ενώ επέστρεψε στην ΑΕΖ ο Στέργιος Παναγιώτου.

Με τη συμμετοχή και του νεοαποκτηθέντα Παναγιώτου, η ΑΕΖ χρησιμοποίησε στις 18 αγωνιστικές του πρωταθλήματος συνολικά 29 ποδοσφαιριστές, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα Α’ Κατηγορίας!

Παρά τις αποχωρήσεις, στην ΑΕΖ συνεχίζουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους ενόψει της συνέχεια, όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο Παφιακό. Η προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Δημητρίου είναι να δώσει συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα έχει και βαθμολογικό όφελος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ