aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠοντάρουν πολλά στον Άθω Σολωμού

Ποντάρουν πολλά στον Άθω Σολωμού

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι εμπειρίες του Άθου Σολωμού μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΖ και ποντάρουν πολλά στον 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο ισόπαλο 0-0 με τον Άρη, είχε το πρώτο του γεμάτο ενενηντάλεπτο.

Αγωνίστηκε και ένα εικοσάλεπτο με τη Νέα Σαλαμίνα στο άτυχο 1-5 και πλέον μπορεί να υπολογίζεται από τον Νικόλα Μαρτίδη. Στην πρώτη της σεζόν στην Α’ κατηγορία, η ΑΕΖ  έχει ανάγκη τη βοήθεια έμπειρων ποδοσφαιριστών. Μαζί με τους άλλους έμπειρους Ισμαήλ Σάσι, Κώστα Πάγκαλο, Μάρκο Αουρέλιο και τον Άθω Χρυσοστόμου, που πήρε το βάπτισμα στον αγώνα με τον Άρη, η νεοφώτιστη ομάδα ελπίζει πως θα έχει καλύτερη τύχη στη συνέχεια.

Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο, αφού σε ομάδες, όπως η ΑΕΖ παίζει μεγάλο ρόλο η παρουσία έμπειρων ποδοσφαιριστών. Ήδη στο ορίζοντα προβάλλουν για την ομάδα του Ζακακίου πολύ μεγάλα εμπόδια. Θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο Παφιακό και την ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Από σήμερα η προετοιμασία θα μπει σε νέους ρυθμούς με την τεχνική ηγεσία να έχει ως μοναδική απουσία τον Σκόπλιακ, ενώ μάλλον θα ξεπεράσει το πρόβλημά του και θα είναι έτοιμος ο Οζίας για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ