aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠοντάρει στις διαφοροποιήσεις

Ποντάρει στις διαφοροποιήσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα περιθώρια στενεύουν για την ΑΕΖ, η οποία έχει ανάγκη από βαθμούς για να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη θέση. Η 13η και προτελευταία θέση, στην οποία βρίσκεται, ισούται στο τέλος της α’ φάσης με αυτόματο υποβιβασμό, γι’ αυτό η ομάδα του Ζακακίου είναι υποχρεωμένη πλέον να παλεύει ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Σαφέστατα, η αποστολή δεν είναι εύκολη. Οι πράσινοι ποντάρουν στις διαφοροποιήσεις που έκαναν στο έμψυχο δυναμικό τους, ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Επέστρεψε στην ΑΕΖ ο Παναγιώτου, ενώ έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα οι Στρέλκοφς και Ποσίνκοβιτς. Ο Δημήτρης Δημητρίου (φωτό) δεν υπολογίζει όμως στον τραυματία Τσιμόνζι.

Το παιχνίδι στο «Αμμόχωστος» και κυρίως το επόμενο, με τον Άρη στο Παφιακό, είναι σημαντικά στην προσπάθεια για εξασφάλιση της παραμονής. Προς το παρόν, η τεχνική ηγεσία είναι επικεντρωμένη στην αυριανή αναμέτρηση. Αν και αουτσάιντερ απέναντι στους ερυθρόλευκους, οι Ζακακιώτες είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για την έκπληξη.

Πλην δύο παίκτες

Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από την ΑΕΖ. Ο πρώτος είναι ο Σίμος Κρασσάς, ο οποίος πήρε την απόφαση να τερματίσει την καριέρα του. Ο δεύτερος είναι ο Νικόλας Βιγιαφάνιε, ο οποίος δεν άργησε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του. Ο Αργεντινός συμφώνησε με την Εστουδιάντες ντε Μέριδα, ομάδα της Βενεζουέλας, η οποία ανακοίνωσε προχθές την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ