aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠιστεύει στις δυνάμεις της

Πιστεύει στις δυνάμεις της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ακλόνητη πίστη που επικρατεί στην ΑΕΖ, είναι ότι οι προσθήκες που έγιναν, μαζί με το έμψυχο δυναμικό που διατηρήθηκε, είναι αρκετές για να μπορέσει η ομάδα του Ζακακίου να φέρει σε πέρας την αποστολή της στην Α΄ Κατηγορία.

Δεν τρέφουν ψευδαισθήσεις και ξέρουν ότι η παρθενική τους συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία θα είναι πολύ δύσκολη. Ωστόσο με τον ενθουσιασμό που τους διακατέχει, πιστεύουν ότι θα είναι σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους τους.

Δεν αποκλείεται, πάντως, στη διάρκεια της προετοιμασίας να γίνουν και άλλες προσθήκες, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Δεξί χέρι του προπονητή Νικόλα Μαρτίδη θα είναι και φέτος ο Αλέξης Γαρπόζης.

Στα 36 του χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε ΑΕΛ, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Απόλλωνα, Ανόρθωση και Πάφο, έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες  και η διοίκηση τον θεωρεί απαραίτητο στην πρόκληση που έχει η ομάδα τους.

Στην περσινή περίοδο είχε διπλό ρόλο, ποδοσφαιριστή και βοηθού, φέτος όμως θα είναι πιο χρήσιμος στον πάγκο της ΑΕΖ. Εκεί θα επικεντρωθεί περισσότερο, εκτός και αν παραστεί ανάγκη για να χρησιμοποιηθεί και ως ποδοσφαιριστής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ