aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠειθαρχημένη και δραστήρια

Πειθαρχημένη και δραστήρια

Ο βαθμός που πήρε με τον Άρη ήταν θετικός για την ΑΕΖ (0-0). Ο Νικόλας Μαρτίδης με τις αλλαγές που έκανε, βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του και έδειξε πως με περισσότερη συγκέντρωση μπορεί να έχει απαιτήσεις και σε άλλα παιχνίδια.

Οι νεοφώτιστοι κυνήγησαν το γκολ, ήταν πειθαρχημένοι και δραστήριοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με ανάλογες εμφανίσεις μπορούν να κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον. Στην πρώτη του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια στο τρέχον πρωτάθλημα, πήγε καλά ο Άθως Χρυσοστόμου, ενώ πολύ καλοί ήταν οι Κυριάκου, Τσιμονζί, Οζίας και Αουρέλιο.

Με τον τρόπο που αγωνίστηκε η ΑΕΖ έδειξε πως συνήλθε και άφησε πίσω της τη βαριά ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα (1-5). Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα για τη συνέχεια. Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο Παφιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ