aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠαίρνει μπρος έχοντας για σύμμαχο τον ενθουσιασμό

Παίρνει μπρος έχοντας για σύμμαχο τον ενθουσιασμό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Αλέξη Γαρπόζη, του γυμναστή Γιάννη Κλεάνθους και την επίβλεψη του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Δημητρίου, θα αρχίσει το απόγευμα (18:00) την προετοιμασία της η ΑΕΖ Ζακακίου.

O τεχνικός της ομάδας, Νικόλας Μαρτίδης, θα απουσιάζει αφού παρακολουθεί στη Ρόδο το σεμινάριο για την απόκτηση του διπλώματος UEFA PRO. Το «παρών» τους θα δώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι παράγοντες του σωματείου, μετεγγραφές θα γίνουν και στην πορεία, σε θέσεις που θα διαπιστωθούν αδυναμίες.

«Αρχίζουμε τις προπονήσεις και είμαστε πανέτοιμοι από κάθε άποψη. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο, όμως αν διαπιστωθούν αδυναμίες στην πορεία της προετοιμασίας, έχουμε χρόνο να τις διορθώσουμε», ανέφερε στο «Goal», ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Δημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, αλλά έχουμε με το μέρος μας τον ενθουσιασμό και τη δίψα να παρουσιάσουμε μια δυνατή ομάδα, αντάξια της ιστορίας της».

Η σημερινή πρώτη προπόνηση θα έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, καθώς είναι η πρώτη φορά στην 60χρονη ιστορία της ΑΕΖ που συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία. Στο ανακαινισμένο γήπεδο του Ζακακίου θα γίνονται οι προπονήσεις το προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ