aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠάγκαλος: «Με έχουν ενοχλήσει...»

Πάγκαλος: «Με έχουν ενοχλήσει…»

Ο επιθετικός της ΑΕΖ, Κωνσταντίνος Πάγκαλος μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτηση του.

«Έχω λίγο καιρό να σκοράρω, τελευταίο γκολ ήταν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Άρχισα καλά αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν έβαλε ούτε η ομάδα γκολ άρα και κατ’ επέκταση εγώ», το αρχικό του σχόλιο.

Και συνέχισε για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Συνήθως παίζω αριστερά, είναι η θέση που με βολεύει καλύτερα. Νομίζω ότι η θέση μου είναι αριστερά, αλλά μπορώ να παίξω και στην κορυφή της επίθεσης».

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Δεν έχω οποιαδήποτε ενημέρωση. Με έχουν ενοχλήσει κάποιες ομάδες στην Κύπρο, δεν είναι στο χέρι μου μόνο, έχω συμβόλαιο. Βεβαίως και θα με ενδιέφερε να πάω σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και με πλησίασαν και αυτές οι ομάδες. Επίσημα δεν μιλήσαμε με την ομάδα μου, αλλά θα γίνει αυτό τις επόμενες μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ