aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΌλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει ο Πάγκαλος

Όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει ο Πάγκαλος

Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δρόμοι του Κωνσταντίνου Πάγκαλου και της ΑΕΖ θα χωρίσουν. Οι τελευταίες εμφανίσεις του δεν ικανοποιούν τη διοίκηση, κάτι που ανέφερε χθες ο Στέλιος Χρίστου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε ότι ο Ελλαδίτης επιθετικός δεν έχει καλή απόδοση στα τελευταία ματς. Από την άλλη, ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΖ δήλωσε προχθές στον Super Sport FM ότι τον έχουν προσεγγίσει ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους. Το σίγουρο είναι πως αν βρεθεί σύλλογος να δώσει ικανοποιητικά οικονομικά ανταλλάγματα στην ΑΕΖ, θα αποκτήσει τον Πάγκαλο.

Ο διευθυντής της ΑΕΖ Δημήτρης Δημητρίου είναι κάτοχος του UEFA pro και θα εγγραφεί ως πρώτος προπονητής της ΑΕΖ. Ο υπηρεσιακός προπονητής Αλέξης Γαρπόζης προετοιμάζει την ομάδα για το ματς με τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο Δασάκι (16:00).

Είναι το τελευταίο στο οποίο θα έχει δικαίωμα να δηλωθεί ως πρώτος προπονητής. Ο Κύπριος κόουτς προβληματίζεται για τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων Τσιμονζί και Σάσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ