aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟι νεαροί και ο Μαμμίδης

Οι νεαροί και ο Μαμμίδης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για παραμονή θα το παλεύει η ΑΕΖ. Το ρόστερ έχει αποδυναμωθεί αισθητά, όμως με όσους ποδοσφαιριστές της έχουν απομείνει, θα γίνει η προσπάθεια και ό,τι βγει.

Το τελευταίο διάστημα έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετοί νεαροί, οι οποίοι αφήνουν καλές εντυπώσεις. Νεαροί όπως ο Παρασκευά, ο Χρίστου και ο Σωφρονίου, έχουν αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες και του χρόνου θα είναι καλύτεροι. Και φυσικά μέσα από τη δοκιμασία της Α’ Κατηγορίας θα κερδίσουν αρκετά.

Πέραν των νεαρών όμως, παράδειγμα προς μίμηση είναι ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Μαμμίδης (φωτό). Θα μπορούσε να έκανε καριέρα σε πιο μεγάλη ομάδα, όμως σε κάθε παιχνίδι είναι από τους ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα.

Η ομάδα του Ζακακίου έχει μπροστά της άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, το Σάββατο με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και ο στόχος είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Η αποστολή εννοείται πως θα είναι δύσκολη, ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει και θα γίνει η προσπάθεια για βαθμολογικό όφελος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ