aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ βαθμός της δίνει κουράγιο

Ο βαθμός της δίνει κουράγιο

Αν λάβουμε υπόψη την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΖ στο προηγούμενό της παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο, ήταν βελτιωμένη και με λίγη τύχη μπορούσε να έφθανε σε ένα γκολ που θα άλλαζε την τύχη της.

Ο Νικόλας Μαρτίδης προχώρησε σε κάποιες αλλαγές και η ομάδα του έδειξε πολύ καλύτερη, είχε πάθος, καλή κυκλοφορία και έδειξε πως αν σε κάποιους αγώνες, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, υπάρχουν άλλοι στους οποίους μπορεί να κερδίσει ή να κλέψει βαθμούς για να παραμείνει μέχρι τέλους στη διεκδίκηση της παραμονής στην Α’ κατηγορία.

Οι ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΖ στο πρώτο ημίχρονο με τους Ανδρέου και Πάγκαλο σημάδεψαν το παιχνίδι, όμως σε γενικές γραμμές το 0-0 και ο βαθμός που πήρε της δίνουν κουράγιο για τη συνέχεια.

Οι έξι βαθμοί σε σύγκριση με όσα έχει πετύχει αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την απειρία, είναι καλή συγκομιδή, αλλά το ξαναείπαμε πολλές φορές θα πρέπει να συνεχίσουν όλοι να δουλεύουν για το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ