aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην ΑΕΖ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην ΑΕΖ

Μετά τους Ανδρέα Πιτταρά και Φρανσίσκο ντι Φράνκο, άλλος ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ αποτελεί παρελθόν.

Ο πρώτος ενημέρωσε τη διοίκηση ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που έχει υψηλότερους στόχους. Οι άλλοι δύο ενημερώθηκαν πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ολοκληρωθεί.

Πολλοί την είχαν ξεγραμμένη πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα, ωστόσο η παρουσία της ΑΕΖ ήταν πολύ καλή και κέρδισε τον θαυμασμό, έστω κι αν δεν είχε βαθμολογικό όφελος.

Με πολλές απουσίες και δύο 17χρονους στην ενδεκάδα της, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, η ομάδα του Ζακακίου στάθηκε πολύ καλά. Ο Δημήτρης Δημητρίου είχε κάνει ξεκάθαρο, από την αρχή που ανέλαβε, πως αυτό που θέλουν στην ΑΕΖ είναι να παίζει για την αξιοπρέπειά της.

«Έγινε καλή δουλειά το καλοκαίρι από τον Νικόλα Μαρτίδη, ο οποίος έφερε την ομάδα σε εξαιρετική κατάσταση, και τώρα εμείς συνεχίζουμε, με στόχο η ΑΕΖ να πάει καλύτερα στη συνέχεια. Θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο και πιστεύω πως θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για την παραμονή», τόνισε στο «Goal» ο τεχνικός της ΑΕΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ