aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ Σάσι, οι Ελλαδίτες και ο Ανδρέου

Ο Σάσι, οι Ελλαδίτες και ο Ανδρέου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΖ προχώρησε στην απόκτηση του Ισμαήλ Σάσι (φωτό), ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως στον Οθέλλο Αθηένου και πέτυχε 11 γκολ στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Ο Γάλλος επιθετικός αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή Νικόλα Μαρτίδη, ο οποίος τον ξέρει πολύ καλά και ποντάρει στις δυνατότητές του. Είναι γνωστό πως ο Σέρβος Νεμπόσια Σκόπλιακ θα συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Κρίστη Ανδρέου, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του

Με την ομάδα του Ζακακίου έχουν υπογράψει συμβόλαιο, επίσης, οι Ελλαδίτες Μιχάλης Γιαννίτσης, 24 χρονών και Λευτέρης Σακελλαρίου, 28 χρονών. Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και ο δεύτερος στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Η τεχνική ηγεσία αθόρυβα και χωρίς μεγάλα λόγια ετοιμάζει το ρόστερ της νέας περιόδου, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι διψούν για διάκριση και θα έχουν την ευκαιρία στην ΑΕΖ να ξεδιπλώσουν τα ποδοσφαιρικά τους χαρίσματα.

Με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της Α’ Κατηγορίας θα ανοίξει ο δρόμος για επαφές με ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει «βάλει στο μάτι» εδώ και αρκετό καιρό ο Μαρτίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ