aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ πολύπειρος Σακελλαρίου

Ο πολύπειρος Σακελλαρίου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τις πρώτες κινήσεις που έγιναν στην ΑΕΖ ήταν αυτή του Ελλαδίτη Λευτέρη Σακελλαρίου. Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός άρχισε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό και στα 17 του χρόνια πήγε στον Φωστήρα, ενώ μετά από δύο χρόνια μετεγγράφη στον Εθνικό Αστέρα.

Με τον Τεννέ πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε και ακολούθως μετακόμισε στον Πανθρακικό, με εισήγηση του Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Ο Σακελλαρίου καθιερώθηκε ως αριστερό μπακ. Το καλοκαίρι του 2010 ο Παύλος Δερμιζάκης εισηγήθηκε την ένταξή του στον ΠΑΟΚ.

Απ’ εκεί πήγε στην Κέρκυρα, ενώ το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε συμβόλαιο με τη βουλγάρικη Λιούμπιμετς. Ο τεχνικός της ΑΕΖ, Νικόλας Μαρτίδης, επέλεξε τον Σακελλαρίου ποντάροντας και στις ικανότητές του αλλά πολύ περισσότερο στην εμπειρία του.

Μεθαύριο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΖ θα λάβει απόφαση για την έδρα που θα δηλώσει στη νέα περίοδο. Παφιακό και Δασάκι είναι υποψήφια στάδια, με το πρώτο να είναι το επικρατέστερο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ