aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟ Μαρτίδης ετοιμάζει ριζικές αλλαγές

Ο Μαρτίδης ετοιμάζει ριζικές αλλαγές

Αν έχει αφήσει «σημάδια» στην ΑΕΖ η βαριά ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι κάτι που θα φανεί αύριο. Στη ομάδα του Ζακακίου θεωρούν ότι ο αγώνας στο Παφιακό ήταν μια κακή παρένθεση και στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Άρη θα παρουσιαστούν με νέο αγωνιστικό πρόσωπο αλλά και με απαιτήσεις.

Η ΑΕΖ το είχε κάνει ξανά μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα. Έχασε με 0-4, αλλά την επόμενη αγωνιστική «έκλεψε» βαθμό από την Ανόρθωση (2-2) μέσα στη Λάρνακα. Απέναντι στον Άρη ο στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές του Νικόλα Μαρτίδη να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να έχουν βαθμολογικό όφελος, που θα τους βοηθήσει στη συνέχεια.

Ο τεχνικός της ΑΕΖ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο προηγούμενο παιχνίδι και γι’ αυτό τον λόγο ετοιμάζει ριζικές αλλαγές με στόχο η απόδοση της ομάδας να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ